tag:blogger.com,1999:blog-9060611101585294777.post6620505469027946304..comments2014-01-28T20:40:31.845+02:00Comments on Virtuvės malonumai. Mmmm...: Naminiai koldūnaiAstahttp://www.blogger.com/profile/04242683428436758154noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-9060611101585294777.post-76170937317140025492011-06-05T18:21:39.277+03:002011-06-05T18:21:39.277+03:00Sveiki, papasakosiu kaip as darau, kad neissileist...Sveiki, papasakosiu kaip as darau, kad neissileistu. Naudoju as irgi ta sena aliumine forma, kuri yra tikrai nepalyginamai geresne uz plastmasine. virsutinio teslos lapo, apatine puse, as sudrekinu su sepeteliu. Taip geriau abu sluoksniai sukimba. Tik nepersistenkint su drekinimu, nes bus tik blogiau :)<br />VirginijusAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9060611101585294777.post-44614195052100533942010-03-22T12:39:24.795+02:002010-03-22T12:39:24.795+02:00Shiny, bet va pabandžius su ta plastmasine ir pask...Shiny, bet va pabandžius su ta plastmasine ir paskui iš močiutės "pasiskolinus" tą tikrąją, metalinę, tai oi koks didelis skirtumas... Visų pirma, koldūnai didesni, tai automatiškai ir lengviau dėliot tą mėsytę į skylutes, visų antra, jos kraštai aštresni, tai lengviau prakočiot tą košėlą, lengviau atsiskiria tešla, ir dar jie žymiai lengviau iškrenta iš formos. O dėl išsileidimo, tai visada reikia pažiūrėt ar visur jie užsispaudę gerai. Aš dar su pirštais užmaigau jei pamatau kokį tarpelį. :)<br /><br />Bet vienareikšmiškai - naminiai koldūnai - gėris. :>Astahttps://www.blogger.com/profile/04242683428436758154noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9060611101585294777.post-47954744836453025552010-03-22T09:37:40.532+02:002010-03-22T09:37:40.532+02:00taip taip, ta koldunu "lenta" tai yra di...taip taip, ta koldunu "lenta" tai yra didelis geris (: mes irgi siais metais pagaliau nusipirkom. tik kazkaip musu koldunu daug issileido, daug kur pilnai nesulipo ties krashtais, nezinau, reiks tobulint procesa matyt (:shinyhttp://www.shiny.ltnoreply@blogger.com